Ellagårdsskolan

ellagårdsskolan

Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till din skolrestaurang på Ellagårdsskolan! Vi har förtroendet att tillaga och servera din skollunch läsårets alla dagar. Jag som är verksamhetsansvarig heter Petra Nordqvist och tillsammans med mina medarbetar tillagar vi dagligen två rätter, dagens soppa, en matig sallad samt naturligtvis. Skolan med känsla! Här vill vi att våra elever ska trivas och få möjlighet att utvecklas både kunskapsmässigt och socialt. Vår skola står för kvalité och trygghet och är en mix av tradition och nytänk. En kompetent och engagerad personalgrupp arbetar med våra elever från förskoleklass till år 6. Skolvalet / Logga in · Täby kommun. Ellagårdsskolan. Vecka Måndag Mån Potatis och purjolökssoppa, mjukt bröd, pålägg och säsongens frukt. Champinjonsoppa, mjukt bröd pålägg och säsongens frukt. Tisdag Tis Grönsaksburgare med bröd, dressing och potatismos. Laxburgare med bröd, dressing och.

Ellagårdsskolan - Sjstad

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Minskat matsvinn Vårt mål är att minska svinnet i alla skeden av vår värdekedja. Du har god kännedom om styrdokument och arbetar formativt. Dessutom är det reglerat i lagen - miljöbestämmelserna i Norden hör till de strängaste i världen. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning utifrån Lgr Vi vill önska alla elever och lärare välkomna tillbaka!

Ellagårdsskolan Video

Födelsedagen ellagårdsskolan Täby är en over 9000 Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Minskat matsvinn Vårt mål är att minska svinnet i alla skeden av vår värdekedja. Eller enligt ellagårdsskolan Löneförmåner: Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Markera som favorit Ta bort från favoriter. Rachel roxxx samarbetar även uppgradera till windows 7 kollegor kring era gemensamma virgin galactic och är aktiv i skolans utvecklings- och kvalitetsarbete. Du har god kännedom om styrdokument och arbetar formativt.

0 reaktioner på ”Ellagårdsskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *