Svarta madam

svarta madam

En skola som inte är som skolor brukar vara. En mystisk skola. Inte uppenbart mystisk. Inte särskilt skrämmande. Men något är det och Greta vet det och efter hand även hennes klasskamrat Malte. De går båda i ettan. Greta berättar: Ibland händer det mystiska saker här. Det knackar och knakar i väggarna. Att med hjälp av till exempel ett glas eller pennor ta kontakt med andar som svarar på frågor och att i en spegel kalla efter Svarta Madame är i dag ”lekar” som främst engagerar barn och ungdomar. Men bör aktiviteterna endast ses som lekar? Möjligtvis bör de snarare placeras i gränslandet mellan lek och allvar, där. Nån som "lekt" svarta madam? Minns att vi var hemma hos en kompis,kan väl varit år gammal. Kompisen berättade om leken svarta madam. Nåväl, vi (3st.) gick in på den lilla toan i gillestugan. Kompisen släckte ljuset och vi stod framför spegeln. Han kastade lite vatten på spegeln och sa "Svarta.

Svarta madam - fungerar

Hon försvann under ett antal år men dök upp igen när jag var i vuxen ålder. Som sagt bilden är inte så jättefin men så såg hon ut när jag såg henne senast, var då 13 år. Speglar är något som jag tycker är lite läskigt. Sedan tror jag yngre är mer mottagliga för just energier och de lättare ser, när de gör detta i vuxen ålder har energierna blivit mindre. Meddela mig om nya inlägg via e-post.

Svarta madam Video

Svarta Madam svarta madam Den har rätt läskighetsnivå för henne och är så pass anpassad till hennes läsnivå att den fick henne att verkligen älska läsning. Deras skola är jättegammal. Bordsdans, anden i glaset och svarta madame - exempel från samlingarna pdf, Anmäl 1 Bra inlägg. Lunds kommun komvux vad rädda alla blev! Kom fram, kom fram Svarta Madam!

0 reaktioner på ”Svarta madam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *