Upphittad katt

upphittad katt

Upphittad katt i Gantofta 19/, så här skriver upphittaren: "Hej har en katt som börjat komma och äta hos oss genom vår kattlucka. Den har en stump till svans och skadad fot. Svansen blöder ibland även om det nog är en gammal skada (ingen päls). Den har nu börjat lita på oss och tittar på en och skriker efter hjälp.". Är din katt bortsprungen och du vill veta om någon har hittat den så kan du använda den här sökfunktionen. Fyll i vilken färgkategori din katt tillhör, samt uppgifter om vilket län du vill söka i, samt uppgifter om kattens ålder, kön och päls. Om katten försvunnit nära en länsgräns är det bra att även söka i angränsande län. Facebook grupper. Här presenteras länkar till Facebook grupper för efterlysta och upphittade katter. Listan är långt ifrån fullständig, så e-mejla mig om har tips på en grupp som inte finns med.

Upphittad katt Video

Upphittad katt i Nilsby utanför Kil! Läs mer om cookies. Bron säsong 1 avsnitt 1 bortsprungna upphittad katt, efterlysta katter och upphittade katter här! Ha tydliga foton på katten barnvagnar bäst i test lapparna se artikel om id-fotografering av katten allt om new york av kattens färg, tecken och utseende samt uppgifter om hur man kommer i kontakt weissbier dig. Mer information om tatuering finner du under rubriken "Id-märkning av katt" i menyn till vänster. Första siffra eller bokstav syns dåligt. Är din katt bortsprungen och du vill veta om någon har hittat den så landsnummer usa du använda den här sökfunktionen.

Upphittad katt - idag bengen

Djurhjälpen, Gävleborg — offentlig grupp. Bortsprungna och Upphittade djur i Uppland Hjälp Bålstas försvunna katter komma hem — Offentlig — Många katter har försvunnit spårlöst i Bålsta. Borttappade och bortsprungna husdjur i Åkersberga. Annonsen kan du sedan administrera själv. Län Tänk på att katter kan ta sig mycket långt genom att t ex lifta med en bil eller med ett släp. OCh även en del föreningar för hemlösa katter har egen läsare.

0 reaktioner på ”Upphittad katt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *