Dana dragomir

dana dragomir

Dana Dragomir föddes i Rumänien , och fick sitt genombrott i Sverige med titellåten ur filmen Mio min Mio. Dana blev även den första intrumentalartisten att bli etta på Svensktoppen. Hon har sålt över . När en god vän var svårt sjuk lovade Dana Dragomir sig själv att hon skulle ta det lugnt om han överlevde. Så skedde och bakom Dana ligger fyra lugna år. Men nu väntar en ny skiva för panflöjtisten. - Det blir stor och glad musik. Och jag tror att vi smyger in en Abba-låt den här gången också. Dana Dragomir. Panflöjtens Drottning. År kunde Dana fira 20 år av genombrottet i Sverige med Mio min Mio. Hon firar bl.a. genom att släppa albumet ”20” - The Best of Me. CD:n innehåller nyare favoriter plus några stycken tidigare från både skivor och konserter. Det mesta är nytt på skiva. Flera av de äldre. dana dragomir

Dana dragomir - kket

Men just nu har hon varken tid eller ro för några längre utflykter i naturen. Under sitt internationella namn Pandana spelade hon in ett album i Cheironstudion med svensk pops centralgestalter, producenterna Denniz Pop och Max Martin. B Blogg Boka Bråvalla. Dana suckar och ler. Artiklar från 4 december 2.

Dana dragomir - hittar nya

Från sina båda föräldrar fick hon ärva olika färdigheter; mamman var musikalisk och pappan var löpare som deltagit i OS i Helsingfors och Melbourne på talet. Liam Gallaghers solodebut är bra — men varken mer eller mindre. Istället blev det dundersuccé med låten "Mio min Mio", som hamnade på Svensktoppens förstaplats! Så jag tog flyget dit och hamnade i lilla Kinna utanför Borås, det var en fruktansvärd omställning efter Las Vegas och Los Angeles, skrattar Dana. Mathias Hellberg ackompanjerar på piano.

0 reaktioner på ”Dana dragomir

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *