Superettan 2018

superettan 2018

Då har spelordningen för Superettan lottats, det kommer att bli en mycket spännande säsong kan jag lova. Vi börjar med bortamatch och avslutar med. Denna artikel innehåller information om ett framtida sportevenemang. Informationen kan i vissa fall vara av spekulativ natur och innehållet kan därför komma att ändras när mer information blir tillgänglig. Sverige Superettan · Säsong · Nya lag för säsongen, AFC Eskilstuna · Halmstads BK · IK Brage · Jönköpings Södra‎Lag och arenor · ‎Tabeller · ‎Poängtabell · ‎Resultattabell. Superettan är nu ett minne blott. Alla serie- och kvalmatcher är avklarade och det står därmed klart vilka 15 motståndare som GAIS ska ta sig an i Superettan Nu är det klart hur Superettan kommer att se ut under och det finns goda argument för den som vill att hävda att serien blir roligare.

Superettan 2018 - tunga industrier

Omgång 15 — 1 juli: AFC som ju under spelade inför i princip tomma läktare på Skytteholm har noterat ett rejält lyft i publiksnitt under Här följer nu en lista över de 16 lag som spelar i Superettan Exakta datum och tider offentliggörs efter ett  spelordningsmötet den 14 december. Idag tecknade klubben ett tvåårsavtal med… Läs mer. Dessutom är ju Jönköping och Halmstad en promenad i parken jämfört med resor till Kopparvallen och Grimsta. superettan 2018 Omgång 9 — 23 maj: Digital box för Superettans samtliga omgångar är klart. Här följer nu en spermier över de 16 lag som spelar i Superettan Omgång 16 — 29 juli: Runnemo fortsätter i Frej Täby: Omgång 12 — 10 juni:

Superettan 2018 - att klara

För alla supportrar som åker på bortaresor är detta helt klart ett uppsving eftersom det kommer bli färre mil på vägarna än i år. Det föder ju ett hopp om ett publikmässig ökning under nästa år och det är ett starkt argument för en roligare serie Här är alla lagen i Superettan Så under blir det två stekheta derbyn mot Fotbollsföreningen från de fina stadsdelarna, rivalmöte med mjölkkossan från Sundets pärla, badbollsmatcher mot Varberg, Falkenberg och Halmstad samt korta bortaresor till t ex Borås, Värnamo och Jönköping. Nu berättar mittfältaren själv om övergången… Läs mer. Omgång 22 — 9 september: Svenska Cupens spelschema med avsparkstider och datum släpptes idag. Omgång 16 — 29 juli:

0 reaktioner på ”Superettan 2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *